Wonen

Per 1 november 2012 staat er een nieuw woonzorgcentrum Sinnehiem in Haulerwijk, dat een thuis biedt aan alleenstaanden en echtparen. Er zijn in totaal 64 ruime appartementen (van 45, 60 en 80 m2). Daarnaast zijn er 21 aanleunwoningen. In ons woonzorgcentrum bevinden zich onder meer de volgende faciliteiten: restaurant, grand café, dagverzorging, fysiotherapie, kapsalon en een buurtsuper. Ook ZuidOostZorg heeft een (gesloten) afdeling kleinschalig wonen binnen Sinnehiem voor cliënten met een zorgzwaartepakket 5 en 7.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgplek nodig? Ook dan kunt u bij Sinnehiem terecht. Dit kan zich voordoen wanneer u bijvoorbeeld na een verblijf in een ziekenhuis nog niet geheel in staat bent om uzelf te verzorgen of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is. Voor tijdelijk verblijf is een indicatie via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. 

Dagverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan dagverzorging binnen een groep van medebewoners. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, spelletjes en gezamenlijk koken en eten.

Diensten

Als bewoner van Sinnehiem kunt u gebruikmaken van vele handige diensten en voorzieningen. Zo helpen de medewerkers van ons servicepunt bij het beantwoorden van al uw vragen. In restaurant De Swaai zit u goed voor warme maaltijden, die dagelijks vers voor u worden bereid. Daarvoor hoeft u niet per se langs te komen; wij serveren ook in uw appartement. Voor een borrel met wat lekkers kunt u in goed gezelschap genieten in grand café ’t Roefke. Maar ook huiskamer Het Kompas is een fijne plek om elkaar te ontmoeten.

Verder beschikt Sinnehiem over een buurtsuper, een praktijk voor fysiotherapie en een kapsalon.

Aanmelden

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld kortdurende opname.

Meer informatie over wonen

Wilt u meer informatie over wonen in Sinnehiem? Neem dan gerust contact met ons op via 0516 425 880 of vul het contactformulier in.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Sinnehiem kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in Sinnehiem of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact op met ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.