Personenalarmering

Ook wanneer u niet in één van onze wooncentra woont, kunt u gebruik maken van onze diensten. Personenalarmering is daar één van. Mocht u vallen of onwel worden, dan staat u met één druk op de knop in contact met ons. Dag en nacht. Dat geeft een zeker gevoel.

Hulp met één druk op de knop

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen woonomgeving blijven wonen. Toch maakt u zich af en toe zorgen over wat er gebeurt als u thuis iets onverwachts overkomt. Onze dienst Personenalarmering geeft u de geruststellende gedachte dat professionele hulp in de buurt is op het moment dat u iets overkomt in uw huis. U bent in zo’n situatie niet afhankelijk van familie, vrienden of buren.

Dag en nacht zekerheid

Met personenalarmering haalt u een technisch hulpmiddel in huis, waarmee u langer thuis kunt blijven wonen. U krijgt een kastje in bruikleen, dat wordt gekoppeld aan uw vaste telefoon. Hierbij krijgt u een medaillon of polsband met rode drukknop, die u altijd bij u draagt.

Hoe werkt het?

Bij een noodsituatie drukt u op de knop van uw medaillon of kastje. De alarmoproep komt binnen bij onze medewerkers. Wij hebben direct zicht op uw gegevens en maken contact via de spreek/luisterverbinding. U hoeft de telefoon niet op te nemen. We schatten de situatie in en brengen de hulpverlening op gang. Er komt dan snel een verzorgende van Zorg Thuis van Zorggroep Liante naar u toe. Aan de personenalarmering zijn kosten verbonden.

Personenalarmering aanvragen

Ga voor een zeker gevoel. Wilt u gebruik maken van personenalarmering of heeft u vragen? Neem dan contact op met ZorgThuis, onderdeel van Zorggroep Liante. 

Ons zorgaanbod

U kunt bij Sinnehiem kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in Sinnehiem of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact op met ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.