Drie mannen drinken koffie en vrouw schenkt koffie in
  1. Wonen
  2. Wonen in Sinnehiem

Wonen in Sinnehiem

Per 1 november 2012 staat er een nieuw woonzorgcentrum Sinnehiem in Haulerwijk, dat een thuis biedt aan alleenstaanden en echtparen. Er zijn in totaal 64 ruime appartementen (van 45, 60 en 80 m2). Daarnaast zijn er 21 aanleunwoningen. In ons woonzorgcentrum bevinden zich onder meer de volgende faciliteiten: restaurant, grand café, dagverzorging, fysiotherapie, kapsalon en een buurtsuper. Ook ZuidOostZorg heeft een (gesloten) afdeling kleinschalig wonen binnen Sinnehiem voor cliënten met een zorgzwaartepakket 5 en 7.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgplek nodig? Ook dan kunt u bij Sinnehiem terecht. Dit kan zich voordoen wanneer u bijvoorbeeld na een verblijf in een ziekenhuis nog niet geheel in staat bent om uzelf te verzorgen of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is. Voor tijdelijk verblijf is een indicatie via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig.

Dagverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan dagverzorging binnen een groep van medebewoners. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, spelletjes en gezamenlijk koken en eten.

Diensten

U kunt gebruik maken van een veelvoud aan handige diensten. Een receptie voor al uw vragen. Sinnehiem beschikt verder over onder meer een buurtsuper, fysiotherapiepraktijk en een kapsalon. Bijzonder is dat onze keuken elke dag verse, warme maaltijden bereidt. U kunt uw maaltijd in uw eigen appartement nuttigen of in ons gezellige restaurant, zowel tussen de middag als ‘s avonds.

Aanmelden

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld kortdurende opname.

Zorggroep Liante

Sinnehiem is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante.

Contact

Sinnehiem 1
8433 JP Haulerwijk
T 0516 425 880

Menu