Twee mensen spelen ballenspel onder het genot van een kopje koffie
  1. Wat we bieden
  2. Dagbesteding

Dagbesteding

Woont u thuis en wilt u graag een gezellige dag doorbrengen met mensen uit de buurt? Kunt u bij sommige zaken wel wat ondersteuning gebruiken? Bijvoorbeeld in de vorm van zorg, begeleiding of gewoon een aangename besteding van uw dag? Dat kan gewoon bij Zorggroep Liante. Kom gerust langs.

Samen een gezellige dag

U kunt er dan voor kiezen één of meerdere dagdelen per week bij ons langs te komen om samen met anderen de dag door te brengen. Professionals en vrijwilligers begeleiden het programma, maar uitgangspunt is dat u de dag doorbrengt zoals u dat wenst.

Voor wie?

Dagbesteding is er voor alle thuiswonende ouderen. Het kan dienen als overbrugging van de wachttijd voor opname in één van de locaties van Zorggroep Liante. Wanneer u er voor kiest om de dagbesteding te bezoeken, hebben mantelzorgers als partner, familie, buren en bekenden wat meer tijd voor zichzelf.

Activiteiten

Voor veel deelnemers staat de ontmoeting centraal. In de vorm van advies of gewoon een gezellig gesprek. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gevarieerd dagprogramma. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen of van een warme maaltijd genieten: samen beleeft u een zeer onderhoudende dag met alle ruimte voor uw eigen wensen.

Deelnemen

Voor de dagbesteding is geen indicatie nodig. Er wordt wel een eigen bijdrage gevraagd. Via de gemeente (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) kan er ook een indicatie aangevraagd worden, mits u hiervoor in aanmerking komt. Vervoer kan uiteraard geregeld worden.

Een kijkje komen nemen?

Bel ons gerust via 0516 568 770 voor meer informatie over dagbesteding. Wilt u eerst even komen kijken, dan kan dat natuurlijk. U kunt dan alsnog beslissen of u wilt deelnemen of niet. U bent van harte welkom.

Wonen in Sinnehiem

Appartementen zowel voor echtparen als alleenstaanden.

Dagverzorging

Breng de dag door met anderen in een huiselijke omgeving.

Contact

Sinnehiem 1
8433 JP Haulerwijk
T 0516 425 880

Menu