Over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen was onze stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat we doen. Niet alleen mensen die bij ons wonen, maar ook medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en mantelzorgers. Zorggroep Liante is er voor iedereen.

Meer informatie over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante en Sinnehiem

Ouderen blijven langer thuis wonen en regelen hun zorg steeds vaker zelf en met hun omgeving. Ouderenzorg wordt dan ook steeds meer lokaal georganiseerd. Dat vraagt samenwerking en verbondenheid in en rondom o.a. Haulerwijk. Zorggroep Liante levert 24 uur per dag zorg die op wensen en behoeften van de bewoners en/of cliënten is gericht. De zorg wordt geleverd door teams die rondom de vraag van bewoners/cliënten zijn georganiseerd. De teams bestaan uit medewerkers vanuit verschillende disciplines, vrijwilligers, mantelzorgers en naasten.

Onze woonlocaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Oosterwolde, Haulerwijk, Appelscha, Wolvega en Noordwolde – elke locatie heeft een geheel eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Het zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert, samen zorgen we er voor dat we de volgende stap maken in wonen, zorg en welzijn. 

De Warren 8, 9203 HT Drachten

0512 591 100

Vorige
Volgende

Werken bij Sinnehiem

Bij Zorggroep Liante werk je met je hoofd én met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving met boeiende mensen. Hier ben je welkom om te groeien en verder te komen in je vak. Werken, leren én genieten van je werk: daarvoor zit je bij ons helemaal goed.